Kugel z ziemniaków i wędzonego łososia
Kugel z ziemniaków i wędzonego łososia to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 10g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz tłuszcz z kurczaka, ziemniaki russet, łosoś i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest dobre. Podobne przepisy to Łosoś z Beurre Rouge i pieczonym ziemniakiem nadziewanym łososiem, Sałatka Ziemniaczana Wędzonego Łososia, oraz Sałatka Ziemniaczana Wędzonego Łososia.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Posmaruj danie lasagne 8 by12 z 2 łyżkami tłuszczu z kurczaka. Na średniej patelni na średnim ogniu, dodać 1 łyżkę tłuszczu z kurczaka i cebuli, i smażyć przez 2 protokół, lub do przezroczyste.
W dużej misce wymieszać ziemniaki, ugotowaną cebulę i koperek z pozostałym tłuszczem z kurczaka i doprawić solą.
Umieścić mieszaninę w naczyniu lasagne i piec w piekarniku przez 45 minut do 1 godziny, lub aż ziemniaki będą miękkie w środku i chrupiące na wierzchu.
Zdjąć z patelni i warstwę wierzchu z wędzonym łososiem.
Pokroić na 10 równych porcji i podawać.