Kubki Black Bean-Corn Wonton
Kubki Black Bean-Corn Wonton mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 28 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz fasolę, chili w proszku, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kubki Black Bean and Corn Wonton, Awokado i kukurydza Salsa Wonton filiżanki, oraz Zdrowa przystawka-filiżanki fasoli meksykańskiej i salsy Wonton dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 350º. Delikatnie dopasuj 1 opakowanie wonton do każdej z 36 małych kubków muffin, 1 3 / 4x1 cala.
Piec 8 do 10 minut lub do jasnego złotego koloru.
Wyjąć z patelni; ostudzić na stojakach z drutu.
Pozostałe składniki wymieszać z wyjątkiem kwaśnej śmietany w średniej misce. Tuż przed podaniem, łyżka mieszanki fasoli w kubki wonton. Top każdy z 1/2 łyżeczki kwaśnej śmietany.