Naleśniki Chińskie z Makaronem i Szparagami to śniadanie dla 4 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis zawiera 533 kalorie , 22 g białka i 11 g tłuszczu na porcję. Za 1,94 USD za porcję ten przepis pokrywa 36% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby przygotowały ten przepis i zrobią go jeszcze raz. Mieszanka oleju sezamowego, wody, korzenia imbiru i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut . Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 89% , to danie jest znakomite. Podobne przepisy to chińskie batoniki z makaronem , chińska sałatka z kurczakiem i makaronem oraz chińska zupa z kurczakiem i makaronem .
Instrukcje
1
W dużym garnku z wodą ugotuj makaron al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (6 Uncji) Sera Mozzarella Pokrojonego W Plasterki Lub Startego
Żurawina Odcedzona Z Puszki Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 łyżeczki Posiekanej świeżej Lub Suszonej Szałwii
2
Dobrze odcedź. Opłucz zimną wodą, aż makaron ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (6 Uncji) Sera Mozzarella Pokrojonego W Plasterki Lub Startego
Żurawina Odcedzona Z Puszki Do Podania
3
Odłam twarde końcówki szparagów, a pozostałe szparagi pokrój na kawałki o długości 2 cali. Na dużej patelni rozgrzej 1 łyżkę oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Łagodne Włoskie łączniki Do Kiełbas Johnsonville®, Pokrojone W 1-calowe Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/8 łyżeczki Gałki Muszkatołowej, świeżo Startej Lub Zmielonej, Spójrz Na Nią Okiem
4
Dodaj czosnek i imbir, smaż przez 1 minutę, uważaj, aby nie przypalić czosnku.
Dodaj tę mieszaninę, sos sojowy i sfermentowaną czarną fasolę, jeśli ich używasz, do gotujących się warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Douchi
Blok Sera Colby, Pokroić W Kostkę
1/2 Szklanki Cheerios Wieloziarnistych
8
Sos zagotować przez kilka sekund, dodać szpinak i mieszać, aż zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Uncje świeżego Sera Mozzarella, Pokrojonego W Kostkę
Posiekane świeże Oregano Lub 3 łyżki Suszonego Oregano
9
Zdejmij patelnię z ognia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/8 łyżeczki Gałki Muszkatołowej, świeżo Startej Lub Zmielonej, Spójrz Na Nią Okiem
10
Rozgrzej pozostały olej na patelni na dużym ogniu. Makaron dzielimy na cztery kopczyki i kładziemy je na rozgrzaną patelnię. Spłaszcz kopytka na patelni tak, aby zarumieniła się większa powierzchnia, zmniejsz ogień do średnio-wysokiego i smaż placki przez co najmniej 5 minut, aż na dnie utworzy się złotobrązowa skórka. Odwróć placki i smaż je przez 3 minuty
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (6 Uncji) Sera Mozzarella Pokrojonego W Plasterki Lub Startego
Azjatycką można łączyć z Rieslingiem, Gewurztraminerem i Chenin Blanc. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy oczywiście od kuchni i potrawy, ale te kwaśne białe wina można łączyć z wieloma tradycyjnymi potrawami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Louis Guntrum Dry Riesling. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Wytrawny Riesling Louisa Guntruma
Riesling Louis Guntrum Dry Riesling 2016 ma delikatny zapach białych brzoskwiń, moreli i soczystych gruszek. Imponujące odczucie w ustach i trwały smak. Klasyczny Riesling w wyrazie i elegancji.