Krówki Czekoladowe

Krówki Czekoladowe
Czekoladowa Krówka może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 64 i kosztuje 12 centów za porcję. Ten deser ma 66 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 36 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, syrop kukurydziany, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Czekoladowe babeczki z krówkami wypełnione batonem czekoladowym i polewą Bezową Z Pianki, Przepis na ciasto czekoladowe (mega Czekoladowe Ciasto Krówkowe), oraz Czekoladowe ciasto Krówkowe z lukrem waniliowym i polewą czekoladową Ganache dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Posmaruj patelnię masłem o wymiarach 8 na 8 cali. W rondlu z grubym dnem połączyć cukier, czekoladę, 1 1/2 łyżki masła, pół na pół i syrop kukurydziany. Na średnim ogniu mieszaj drewnianą łyżką, aż cukier się rozpuści i roztopi czekoladę. Zwiększyć ciepło i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Zdejmij pokrywę i przymocuj termometr do garnka. Gotować, aż termometr odczyta 234 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Zdjąć z ognia i dodać pozostałe masło. Nie mieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
5
Niech mieszanina ostygnie przez 10 minut lub aż spadnie do 130 stopni F.
6
W razie potrzeby dodaj wanilię i orzechy i wymieszaj, aż dobrze się wymieszasz, a lśniąca konsystencja stanie się matowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
7
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Odstawić w chłodnym, suchym miejscu do jędrności.
9
Pokroić na 1-calowe kawałki i przechowywać w hermetycznym pojemniku do tygodnia.

Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc

Cajun świetnie komponuje się z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Możesz spróbować Joyce Vineyards Albarino. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
Joyce Vineyards Albarino
Joyce Vineyards Albarino
Energiczny i stalowy Hiszpański styl Albariño jest wyraźnie świeży z podwyższonymi aromatami i pikantną kwasowością. Chrupiące i orzeźwiające z cierpkim zielonym jabłkiem, białą brzoskwinią i pikantnymi owocami cytrusowymi, a także mokrymi sosami, pestką moreli i przepyszną solą fizjologiczną, co sprawia, że jest to świetny letni popijacz.
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje64
Ocena Zdrowia0
Magazyn