Krewetki czosnkowo-rozmarynowe

Krewetki czosnkowo-rozmarynowe
Krewetki czosnkowo-rozmarynowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 328 kalorii, 24g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 3,44 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać krewetki, cebula czosnek, papryka chile, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Rozmaryn i pieczony czosnek krewetki Gyros z sosem rozmarynowym Tzatziki, Pikantny Czosnek Rozmaryn Krewetki, oraz Pikantny Czosnek Rozmaryn Krewetki I Makaron.

Instrukcje

1
Krewetki obrać, pozostawiając ogony na; devein, w razie potrzeby, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
2
Roztopić masło z olejem na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Cebulkę czosnku przeciąć na pół w poprzek; goździki oddzielić i obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
4
Dodaj do mieszaniny masła; saute 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
5
Wymieszać Wino i następne 8 składników; gotować, ciągle mieszając, 1 minutę lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
6
Dodaj krewetki; cook 5 do 6 minut lub tylko do krewetki kolei różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
7
Dekorować, w razie potrzeby.
8
Uwaga: przy podawaniu na makaron należy usunąć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
MakaronyMakarony

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn