Kremówka Dereń Kwiaty
Kremówka Dereń Kwiaty jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 60 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 5 kalorii. Na 1 grosz za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Jeśli masz kremówkę, skrobię kukurydzianą, pleśń liściową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Spróbuj Ziemniaki Kremówki, Fondant czekoladowy, oraz Ziemniaki kremówki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać deskę do krojenia skrobi kukurydzianej; roll 6 uncji kremówki do 1/8-cala grubości.
Wyciąć kwiaty, za pomocą Dereń kwiat cutter.
Usunąć nadmiar kremówki. Pozostałą kremówkę należy przykryć folią.
Brush blossom mold lekko ze skrobi kukurydzianej, aby zapobiec przyklejaniu.
Umieść 1 kwiat wycięcia na pleśni; przykryj topem formy i delikatnie naciśnij, aby utworzyć kwiat. Ostrożnie usuń kwiat i umieść w foremce do wyschnięcia (około 24 godzin). Powtórz procedurę, aż masz 5 tuzinów kwiatów.
Narysuj kropkę na środku każdego kwiatu za pomocą końcówki # 233 (Wilton).
Pozostawić do wyschnięcia 6 godzin.
Środek kurzu każdego kwiatu lekko z Zielonym połyskiem pyłu za pomocą małego pędzla z miękkim włosiem. Delikatnie odkurz każdą końcówkę kwiatu na środkowej krawędzi złotym połyskiem pyłu za pomocą małego pędzla.
Rozwałkować kremówkę zgodnie z zaleceniami powyżej.
Brush Leaf mold with cornstarch.
Liście wyciąć nożem do liści. Delikatnie przycisnąć do formy liści, tworząc żyły.
Umieścić w kwiatach do wyschnięcia (około 24 godzin). Powtarzaj, aż masz 7 tuzinów liści. Lekko kurz z Zielonym połyskiem pyłu.
Uwaga: Jeśli nie masz plastikowego kwiatu, Wytnij papierową rurę kartonową na pół wzdłuż.