Krab Rangoon Ser Spread

Krab Rangoon Ser Spread
Ser Krab Rangoon Spread może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przypraw. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatarian przepis ma 286 kalorii, 4G białka, oraz 21g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka sosu słodko-kwaśnego, soli, mięsa krabowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Z łyżką wynik 18%, to danie nie jest tak wybitne. Spróbuj Krab Rangoon (Krab & Cream Cheese filled Wontons), SRC: Krab Rangoon Grillowany ser, oraz Crab Rangoon Dip podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przetnij owijki wonton na trzy części. W elektrycznej patelni lub frytkownicy rozgrzać olej do 375°. Smażyć paski wonton, po kilka na raz, przez 10-20 sekund z każdej strony lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wonton WrappersWonton Wrappers
Paski WontonPaski Wonton
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Odcedzić na papierowych ręcznikach; posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
W dużej misce ubić serek śmietankowy i cukier na gładką masę. Wymieszać z krabem i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Przenieść na talerz do serwowania; kształt do 6-in. dysk. Top z sosem słodko-kwaśnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Podawać z chipsami wonton.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślane chardonnay jest idealne dla przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć ciepło. Girard Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Girard Chardonnay
Girard Chardonnay
Aromaty sugerują świeżą szarlotkę a la mode, z nutami cynamonu i wanilii. Na podniebieniu jasna kwasowość jest zrównoważona przez smaki jabłek, gruszek i skórki mandarynki, zmieszane z świątecznymi nutami przypraw.Mieszanka: 100% Chardonnay
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn