Goat Cheese egg Rolls może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka sosu sojowego, mielonego kardamonu, koziego sera i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kozie Sery I Bułeczki Chorizo, Kozie sery i pieczarkowe bułeczki, oraz Roladki Szpinakowe Z Kozim Serem podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej płytkiej misce połącz orzechy włoskie, daktyle, kardamon i cynamon.
Umieść jeden kłódkę sera na środku jednego opakowania z bułką jajeczną. (Pozostałe opakowania należy przykryć wilgotnym ręcznikiem papierowym, aż będą gotowe do użycia.) Złóż dolny róg nad wypełnieniem. Złóż boki w kierunku środka nad wypełnieniem. Zwilżyć pozostały róg wodą; zwinąć szczelnie, aby zamknąć. Powtarzam.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Drażetki Z Białą Perłą
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
W patelni elektrycznej lub frytkownicy o dużej zawartości tłuszczu olej rozgrzać do 375°. Smażyć bułki jajeczne, kilka na raz, przez 3-4 minuty lub do złotego koloru, często obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą Perłą
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Asian można łączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i dania-oczywiście-ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z nich jest De Morgenzon Reserve Chenin Blanc. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Dekadencki złoty z zielonymi odcieniami, ten Chardonnay wykazuje aromaty prażonej brioche z pikantną marmoladą. Na podniebieniu wyłania się szkielet limonki i trawy cytrynowej z nutami kwiatowymi wiciokrzewu i frangipani. Ciepła, bogata wanilia i kremowy migdałowy niuans pozostają na finiszu.