Kozie Serowe Bułeczki Jajeczne

Kozie Serowe Bułeczki Jajeczne
Goat Cheese egg Rolls może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka sosu sojowego, mielonego kardamonu, koziego sera i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kozie Sery I Bułeczki Chorizo, Kozie sery i pieczarkowe bułeczki, oraz Roladki Szpinakowe Z Kozim Serem podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej płytkiej misce połącz orzechy włoskie, daktyle, kardamon i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
DaktyleDaktyle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Pokrój ser na osiem kawałków; każdy kawałek uformuj w 3-in. log.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
3
Rolka w mieszance orzecha włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Umieść jeden kłódkę sera na środku jednego opakowania z bułką jajeczną. (Pozostałe opakowania należy przykryć wilgotnym ręcznikiem papierowym, aż będą gotowe do użycia.) Złóż dolny róg nad wypełnieniem. Złóż boki w kierunku środka nad wypełnieniem. Zwilżyć pozostały róg wodą; zwinąć szczelnie, aby zamknąć. Powtarzam.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
W patelni elektrycznej lub frytkownicy o dużej zawartości tłuszczu olej rozgrzać do 375°. Smażyć bułki jajeczne, kilka na raz, przez 3-4 minuty lub do złotego koloru, często obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Osuszyć na papierowych ręcznikach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Połączyć winegret i sos sojowy; podawać z sajgonkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian można łączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i dania-oczywiście-ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z nich jest De Morgenzon Reserve Chenin Blanc. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Dekadencki złoty z zielonymi odcieniami, ten Chardonnay wykazuje aromaty prażonej brioche z pikantną marmoladą. Na podniebieniu wyłania się szkielet limonki i trawy cytrynowej z nutami kwiatowymi wiciokrzewu i frangipani. Ciepła, bogata wanilia i kremowy migdałowy niuans pozostają na finiszu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn