Ole Mole Meksykańskie kotlety wieprzowe to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 40g białka, oraz 19g tłuszczu. Na $3.7 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Jeśli masz ząbki czosnku, ancho chile w proszku, limonka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest dostarczany przez Food.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 79%. Spróbuj Kotlet Schabowy Kret, Kotlet Schabowy Kret, oraz Szybki Meksykański Kret Wieprzowy dla podobnych receptur.
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.