Kotlety jagnięce w sosie Koper-pomidor-Kapar
Kotlety jagnięce w sosie Koper-pomidor-Kapar może być tylko sos szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.08 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kaparów, wstępnie cebula, kotlety z jagnięciny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe z koprem włoskim i sosem kaparowym, Kotlety jagnięce w sosie kaparowym, oraz Kotlety Jagnięce Z Sosem Miętowym, Pomidorowym I Czosnkowym.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Kotlety jagnięce posypać 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać jagnięcinę na patelnię; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Wyjąć jagnięcinę z patelni.
Dodaj pozostałe 1/8 łyżeczka soli, Pozostałe 1/8 łyżeczka czarnego pieprzu, cebula, i czosnek na patelnię; smażyć 2 protokół.
Umieścić nasiona kopru włoskiego w wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; zamknąć. Zmiażdżyć nasiona wałkiem do ciasta.
Dodaj nasiona, kapary i pomidory na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Wróćcie jagnięcinę na patelnię. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 6 minut lub do pożądanego stopnia doneness.