Kotlety jagnięce w sosie Koper-pomidor-Kapar

Kotlety jagnięce w sosie Koper-pomidor-Kapar
Kotlety jagnięce w sosie Koper-pomidor-Kapar może być tylko sos szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.08 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kaparów, wstępnie cebula, kotlety z jagnięciny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe z koprem włoskim i sosem kaparowym, Kotlety jagnięce w sosie kaparowym, oraz Kotlety Jagnięce Z Sosem Miętowym, Pomidorowym I Czosnkowym.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Kotlety jagnięce posypać 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Kotlet JagnięcyKotlet Jagnięcy
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać jagnięcinę na patelnię; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć jagnięcinę z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj pozostałe 1/8 łyżeczka soli, Pozostałe 1/8 łyżeczka czarnego pieprzu, cebula, i czosnek na patelnię; smażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Umieścić nasiona kopru włoskiego w wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; zamknąć. Zmiażdżyć nasiona wałkiem do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
7
Dodaj nasiona, kapary i pomidory na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Wróćcie jagnięcinę na patelnię. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 6 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
KaparyKapary
NasionaNasiona
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawSos
Magazyn