Koszyk Wielkanocny Z Białej Czekolady

Koszyk Wielkanocny Z Białej Czekolady
Koszyk wielkanocny z białej czekolady zajmuje około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 1 i kosztuje 4,3 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 82g tłuszczu i w sumie 2306 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Działa dobrze jako dość drogi dodatek. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką cukierkową powłokę, wstążkę, drucianą opaskę lub) i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni Cajun. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Spróbuj Ciasto Wielkanocne, Ciasto Wielkanocne, oraz Babeczki Wielkanocne dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej rozpuść 20 uncji. powłoka cukierków; mieszać do uzyskania gładkości. Dodaj syrop kukurydziany, aż się zmiksuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Rozłóż na arkuszu woskowanego papieru do 3/8 cala. grubość (około 16 cali. x 8-w. prostokąt).
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
3
Odstawić bez przykrycia w temperaturze pokojowej na 2 godziny lub do wyschnięcia w dotyku. Owinąć szczelnie folią; odstawić na noc. Zużyć natychmiast lub przechowywać do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
4
Stopić 10 uncji. powłoka cukierków; mieszać do uzyskania gładkości. Całkowicie pokryj paluszki precla; umieść na ruszcie. Schłodź przez 10 minut. Odłóż pozostałą stopioną powłokę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Patyczki Do PrecliPatyczki Do Precli
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Upewnij się, że plastikowa osłona jest czysta i sucha.
6
Umieść dwa zwilżone ręczniki papierowe na dnie 1-1 / 2-qt. miska. Umieść osłonę na ręcznikach (aby utrzymać ją na miejscu).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
7
Umieść końce precli pokrytych cukierkami wokół zewnętrznej krawędzi pokrywy, opierając pozostałe końce o bok miski, aby utworzyć podpory dla boków kosza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 CalaPokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 Cala
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
8
Przełóż część zarezerwowanej powłoki cukierków do plastikowej osłony, aż osiągnie 1/8 cala. od góry i otacza wszystkie precle. Schłodź do twardości, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
Pokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 CalaPokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 Cala
9
Wyjmij z miski i wyrzuć ręczniki papierowe. Ostrożnie poluzuj krawędzie plastikowej osłony i zdejmij. Ustaw bazę na woskowanym papierze.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
10
Zagnieść 1-cal. kulka z glinki czekoladowej, aż będzie giętka, ale nie lepka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
11
Rzuć do 1/4 cala. Lina. Zaczynając od środka precla, luźno splataj linę wokół precli. Powtórz, dodając następną linę, lekko zachodząc na siebie i dociskając końce do siebie. (Zawsze kończ jedną linę i zaczynaj następną po wewnętrznej stronie precla.) Kontynuuj tkanie między preclami, aż do osiągnięcia górnej części precli, kończąc ostatnią linę po wewnętrznej stronie precla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 CalaPokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 Cala
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
12
Zrób trzy liny około 20 cali. długi; warkocz i odłóż na bok. Przetrzyj zarezerwowaną powłokę; umieść kroplę na wierzchu każdego precla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 CalaPokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 Cala
13
Połóż plecione liny na wierzchu, mieszając końce, aby utworzyć gotową krawędź. Jeśli precle pękną," reglue " ze stopioną powłoką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 CalaPokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 Cala
14
W przypadku uchwytu kosza wykonaj jedną linę około 15 cali. długo. Wciśnij pałąk w linę do 1 cala. z każdego końca; formy liny wokół pałąk na pokrycie. Włóż odkryte końce pałąka do górnego warkocza kosza. W razie potrzeby udekoruj wstążką.

Polecane wino: Sauvignon Blanc, Wino Różane, Albarino

Cajun w menu? Spróbuj połączyć z Sauvignon Blanc, winem różowym i Albarino. Te wina o niskiej zawartości taniny i niższej zawartości alkoholu uzupełnią ciepło pikantnych potraw cajun, zamiast sprawiać, że usta bardziej się palą. Gajan Alteni di Brassica Sauvignon Blanc z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 150 dolarów za butelkę.
Gaja Alteni di Brassica Sauvignon Blanc
Gaja Alteni di Brassica Sauvignon Blanc
Złoty żółty z eleganckimi perfumami z aromatycznymi nutami w harmonii z wyraźnymi owocami. Gęsta struktura i wyważone ciało, wsparte doskonale zintegrowaną kwasowością.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWielkanoc
Magazyn