Koperkowa Sałatka warzywno-makaronowa może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz śmietanę, pomidory cherry, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Makaron Warzywny Pieczony Cytrynowo-Koperkowy, Wiosenna sałatka jarzynowa z koperkowym Pesto i Prosciutto, oraz Sałatka Warzywna Z Kremowym Dressingiem Koperkowym.
Instrukcje
1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić i spłukać w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
W dużej misce połącz ogórek, pomidory, ser i cebulę. W małej miseczce ubić majonez, śmietanę, maślankę, koperek, sól i pieprz, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
1-1/2 Uncji Gin
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala