Kompot truskawkowy jagodowy na Tartaletce cytrynowe
Kompot truskawkowy z jagodami na tartaletkach z cytryną może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 589 kalorii. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz jagody, cukier, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tartaletki Cytrynowo-Truskawkowe, Proste tartaletki cytrynowo-jagodowe na wiosnę, oraz Surowe tartaletki cytrynowe ze skórką truskawkowo-orzechową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki kompot umieścić w średnim garnku. Przykryć i gotować na niskim poziomie, aż truskawki rozbić i sos zgęstnieje, o 30 protokół. Jeśli używasz powolnej kuchenki, gotuj na wysokim ustawieniu przez 1 1/2 do 2 1/2 godziny.
W przypadku tartlets cytrynowych:w dużej misce połącz wszystkie składniki tartlet, z wyjątkiem skórek.
Za pomocą miksera elektrycznego ubić na średniej prędkości, aż kremowy, o 1 minutę.
Rozłóż mieszankę cytryny na skórki mini pie. Schłodzić w lodówce przez 2 godziny lub aż zestaw.
Na schłodzonych tartaletkach podawać ciepły kompot.