Klon Nerkowca Karmel Kukurydza
Klon nerkowca Karmel kukurydza jest bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 239 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, nerkowce, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Karmelowe Blondies nerkowca z sosem maślanym Klon, Boczek I Nerkowca Karmel Kukurydza, oraz Boczek I Nerkowca Karmel Kukurydza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 121°. natrzyj dużą patelnię obficie masłem lub spryskaj sprayem do gotowania.
Popcorn rozłóż na patelni i wymieszaj z orzechami.Roztopić 4 łyżki masła w rondlu ustawionym na średnim ogniu. Wymieszać z brązowym cukrem, syropem klonowym i solą. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 2 minuty, stale mieszając.
Zdjąć z ognia i ostrożnie wymieszać wanilią i sodą oczyszczoną.
Mieszanina powinna pęcherzyków do jasnobrązowej piany.
Polej popcornem.Używając zgarniacza odpornego na ciepło lub drewnianej łyżki, złóż mieszankę cukru na popcornie, aż zostanie pokryta.
Piec na dolnej półce piekarnika przez 45 minut, mieszając i rozbijając grudki łyżką co 15 do 20 minut.
Wyjąć z piekarnika. W tym momencie nie będzie całkowicie chrupiący, ale będzie chrupiący, gdy ostygnie.
Niech ostygnie całkowicie.Sprawia, że około 12 filiżanek