Klon Glazurowany Pieczeń Z Indyka
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Klon glazurowany pieczeń indyka może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 266 kalorii, 34g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 3,72 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieczonej piersi z indyka, tymianek, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 67 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Spróbuj Syrop klonowy-pieczony indyk z sosem Rieslinga, Klon-Glazurowana Pieczeń Wołowa, oraz Klon-Glazura Faszerowana Wieprzowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Zdjąć plastikową siatkę i owinąć z pieczonego indyka, jeśli taka istnieje, ale pozostawić na siatce sznurkowej. (
Usunąć i wyrzucić opakowanie sosu, jeśli takie istnieje). Spłucz indyka i osusz papierowymi ręcznikami.
Wymieszać syrop klonowy, aromat dymu, papryka, sól,pieprz, czosnek w proszku, cebula w proszku, tymianek, i pieprz cayenne w misce, mieszając dobrze połączyć.
Posmaruj mieszankę syropu na pieczeń z indyka.
Ułożyć pieczeń, skórkę do góry, na blasze do pieczenia ustawionej na patelni do pieczenia. Pieczeń w nagrzanym piekarniku, fastrygowanie od czasu do czasu, aż pieczeń jest złoty kolor i termometr mięsa włożony do środka pieczenia czyta 170 Stopni F (75 stopni C). Czas pieczenia wynosi około 1 1/2 godziny. Owinąć pieczeń w folię i odstawić 10 minut przed wyjęciem siatki sznurka do krojenia.