Kiełbasa Veggie Grill
Kiełbasa Veggie Grill jest bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 558 kalorii, 19g białka, oraz 50g tłuszczu. Za 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką płatki pietruszki, grzyby, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Sprawdza się jako niedrogie danie główne. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest całkiem niezłe. Podobne przepisy obejmują Pesto masło Veggie opakowania foliowe do grilla, Pesto masło Veggie opakowania foliowe do grilla, oraz Zbierz wokół grilla: Chińskie pięć przypraw kurczaka i szaszłyki Wegetariańskie.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników. W małej misce wymieszaj olej, oregano, pietruszkę, sól czosnkową i paprykę.
Polać mieszanką kiełbas; wrzucić do pokrycia. Podziel między dwa kawałki wytrzymałej folii (około 14 cali. x 12 W.). Złóż folię wokół mieszanki kiełbas i szczelnie zamknij.
Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 25-30 minut lub do momentu, gdy mięso przestanie być różowe. Ostrożnie otwórz folię, aby umożliwić ucieczkę pary.