Kasza Wołowa Z Natką Pietruszki Kuskus

Kasza Wołowa Z Natką Pietruszki Kuskus
Potarty kawą mostek wołowy z natką pietruszki kuskus jest bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 898 kalorii, 62g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 6,17 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, pomidory w puszkach, wielobarwną paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. 47 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kawa Po Turecku-Przetarty Mostek, Kawa Po Turecku-Przetarty Mostek, oraz Przystawka palona z kawą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce połącz 2 łyżki ras el hanout, mieloną kawę i 1 łyżeczkę soli. Masuj obficie po całym mostku. Przykryć i przechowywać w lodówce 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa MielonaKawa Mielona
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji dolnej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu w dużym holenderskim piekarniku, aż ledwo pali.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
4
Dodać mostek i gotować bez ruchu, aż dobrze rumiane, o 5 protokół. Druga strona Flip i brown, 4 do 5 minut dłużej.
5
Dodaj kolejną łyżkę oliwy z oliwek na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Dodać paprykę i cebulę i gotować, mieszając często, aż dopiero zaczynają zmięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Dodać pastę pomidorową, ketchup, pozostałą łyżkę ras el hanout i pozostałą 1/2 łyżeczki soli. Wymieszać i pozostawić do brązowienia, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ras El HanoutRas El Hanout
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
8
Dodać czosnek i zakonserwowaną skórkę z cytryny lub cytryny. Gotować dwie minuty, mieszając, a następnie dodać czerwone wino. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez minutę przed dodaniem pomidorów, bulionu i liści laurowych. Jeśli mięso nie jest pokryte cieczą, dodaj trochę więcej wody, aż zostanie zanurzone w cieczy. Powrót do wrzenia, przykryć, i przenieść do piekarnika gotować aż łatwo rozdrobnione z przetargu widłowego, 2 do 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna KonserwowanaCytryna Konserwowana
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Gdy mięso jest prawie gotowe, podgrzać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek w średnim rondlu ustawionym na średnie ciepło. Gdy olej się połyskuje, dodajemy kuskus, mieszamy i odstawiamy do tostu na 3 minuty przed dodaniem wywaru. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ciecz zostanie wchłonięta, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
10
Zdjąć z ognia i przykryć.
11
Po zakończeniu mięsa wyjmij je z garnka. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Za pomocą ostrego noża pokrój mostek na ziarno na plastry o grubości 1/4". Puch kuskus widelcem i udekorować natką pietruszki. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
12
Podawać natychmiast z sosem i kuskusem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia86
Magazyn