Kardamon Rabarbarowy Galette
Rabarbar kardamon Galette może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz brązowy cukier, mąkę, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Truskawkowy Rabarbar Galette, Truskawkowy Rabarbar Galette, oraz Truskawkowy Rabarbar Galette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 z półką ustawioną na najniższym poziomie. Ciasto rozłożyć na blasze wyłożonej pergaminem. W małej misce wymieszać 1 łyżkę cukru granulowanego, brązowy cukier, kardamon i mąkę. Równomiernie posypać ciasto mieszaniną cukru.
Trim rabarbar 1 po. krótszy niż ciasto, następnie podzielić wzdłuż na 1/2-in.- szerokie kawałki.
Ułóż kawałki równolegle przez plac ciasta, pozostawiając 1/2 cala. granica ciasta.
Posypać rabarbarem pozostałymi 2 łyżkami cukru granulowanego.
Piec galette, aż krawędzie są złotobrązowe i dmuchane, 12 do 15 protokół.
Podawać ze słodzoną bitą śmietaną lub lodami.