Karczoch rzymski styl: Carciofi alla Romana

Karczoch rzymski styl: Carciofi alla Romana
Karczochy Roman Style: Carciofi alla Romana może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 101 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, oliwę z oliwek, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Karczoch rzymski styl: Carciofi alla Romana, Carciofi fritti alla romana (karczochy smażone w stylu rzymskim), oraz Cod, styl Rzymski: Baccalan alla Romana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce połącz natkę pietruszki, miętę, czosnek, sól i 1 łyżkę oliwy z oliwek. W jamie karczocha, z którego usunięto dławik, umieść 1 łyżeczkę mieszanki ziołowej. Powtórz tę procedurę z pozostałymi dławikami. Ułóż wszystkie Dławiki w głębokiej patelni, która trzyma je blisko siebie, innymi słowy, taką, która nie?niech się przewrócą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
MiętaMięta
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
2
Dodać wino, wrzącą wodę, pozostały olej i szczyptę soli. Przykryć i dusić na kuchence kuchennej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
WinoWino
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
3
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn