Kapusta świtu przystawka
Dawn ' s Kale Side Dish to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 123 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Jeśli masz sól morska, ząbki czosnku, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 91%. Podobne przepisy to Danie Ze Słodkiej Kukurydzy (Przystawka), Danie Kalafior (Przystawka), oraz Przystawka Do Ogórka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Połączyć orzechy nerkowca i 1 łyżka oliwy z oliwek w misce; wrzucić do herbu orzechy nerkowca w oleju.
Rozłóż na blasze do pieczenia.
Toast orzechy nerkowca w nagrzanym piekarniku, aż złoty kolor i pachnące, potrząsając blachę do pieczenia od czasu do czasu, 5 do 10 protokół. Uważaj, żeby się nie poparzyły. Odstawić.
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na patelni. Gotować i mieszać cebulę w gorącym oleju, aż cebula zmięknie, o 5 protokół. Czosnek wymieszać z cebulą i gotować przez 1 minutę więcej przed mieszając jarmuż do mieszanki cebuli i czosnku.
Umieścić pokrywę na patelni i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jarmuż zmięknie, o 7 protokół. Wymieszać szpinak do mieszaniny, doprawić solą morską i białym pieprzem, i kontynuować gotowanie, aż szpinak zwiędnie, o 3 protokół. Wrzucić orzechy nerkowca z mieszaniną służyć.