Kapusta sezamowa to bezglutenowe, bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Za 73 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Jest idealny do Czwartego Lipca. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Mieszanka oleju sezamowego, marchwi, octu ryżowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 15 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia super łyżka ocena 88%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sława z kapusty i sezamu, Sezam Sojowy Napa Kapusta Slaw, oraz Grillowane kotlety schabowe z kapustą i sezamem.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz kapustę, marchewkę, pieprz i cebulę. W małej misce wymieszaj ocet, olej, sok z limonki, sos sojowy i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Na 1 Ananasa
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala