Kandyzowane Plastry Kumkwatu
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawki? Kandyzowane plastry kumkwatu mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 1 grosz za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 4 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 180. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz kumkwaty, cukier, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Czekoladowa babeczka Clementine z kandyzowanymi plastrami cytrusów, Kandyzowane plastry pomarańczy z sosem Ganache, oraz Kandyzowane plastry pomarańczy z ciemną czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić kumkwat w plastry o grubości 1/8 cala. W małym ciężkim rondlu wymieszać 1/2 szklanki cukru i wody. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i mieszać w plastry kumquat; gotować 10 minut.
Usuń z ognia; usuń plastry kumkwatu, 1 na raz, wytrząsając nadmiar mieszaniny cukru i wody.
Umieść kumkwaty w misce z 1/4 szklanki cukru; wrzuć do herbu.
Przenieś kumkwaty na papier woskowy. Przykryć luźno folią i odstawić na 24 godziny.