Kandyzowane Kwiaty
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać kandyzowane kwiaty spróbować. Ten przepis służy 24 i kosztuje 41 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 18 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jadalne kwiaty, białka jaj, drobny cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Migdałowe ciasta z kandyzowanymi kwiatami ogórecznika, Wyznanie # 67: uzależniony od kandyzowanych orzechów włoskich, szuka pomocy ... morelowy i kandyzowany chleb orzechowy, oraz Kandyzowany pomidor i kandyzowany bekon Pizzan i Gratis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oczyść i osusz kwiaty lub płatki. Użyj pędzla, aby namalować cienką warstwę białka jaja na każdej stronie płatków kwiatów lub kwiatów. Delikatnie umieścić je w płytkiej misce z drobnym cukrem i posypać cukrem na nich płaszcz.
Wyjmij z miski i umieść je na kawałku woskowanego papieru.
Posypać je jeszcze cukrem. Pozostawić do wyschnięcia aż do sztywności, około 8 godzin. Przechowywać w temperaturze pokojowej w hermetycznym pojemniku do momentu użycia.