Kanapki Z Sałatką Z Łososia Na Ciabatta
Kanapki z sałatką z łososia na Ciabatta mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.61 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 339 kalorii, 20g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. 33 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz rukolę, sok z cytryny, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można podążać za tym daniem głównym z Ciasto z syropem cytrynowym z jagodami i kremem cytrynowo-twarogowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kanapki z sałatką z łososia na Ciabatta, Kanapki z wołowiną i rukolą ciabatta, oraz Kanapki Z Kurczakiem Cezar Ciabatta.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki umieścić w średniej misce; wymieszać z majonezem do smaku. Doprawić solą i pieprzem. Połowę każdego kwadratu chleba poziomo. Na wierzchu 4 kawałki z rukolą, następnie łososiem; przykryć pozostałym chlebem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować od A do Z Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.