Kanapki Z Herbatą Gruszkową
Kanapki z herbatą gruszkową zajmują około 30 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis lacto ovo serwuje 8 i kosztuje $1.03 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 10g tłuszczu i w sumie 232 kalorie. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Udaj się do sklepu i podnieś chleb cynamonowo-rodzynkowy, serek śmietankowy do smarowania, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 39%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Kanapki Z Herbatą Gruszkowo-Orzechową, Herbata rooibos & pear, oraz Zielona Herbata N ' Gruszka Zupa.
Instrukcje
Umieść gruszki w małej misce. Zalej wrzącą wodą; odstaw na 5 minut.
Odpływ. Lekko ostudzić; posiekaj gruszki.
W małej misce połącz serek śmietankowy i syrop. Dodaj gruszki i orzechy.
Rozłóż na czterech kromkach tostów; na wierzch z pozostałym tostem.
Pokrój każdą kanapkę na dwa trójkąty.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na kanapkę z herbatą. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Wino jest jasne lub blade z nutami zieleni typowymi dla Chardonnay. Mus jest w porządku i regularny z ładną wstążką mocnych bąbelków. Pierwszy nos jest zarówno kwiecisty, jak i owocowy, potem pojawiają się nuty świeżych orzechów i świeżego chleba. W wykończeniu znajdują się cytrusy, które dają piękne wrażenie gładkości i świeżości. Atak jest szczery, związany z delikatnością i okrągłością. W pierwszym wrażeniu dominują świeże białe owoce (cytryna i gruszka) oraz kwiaty (akacja), a następnie kremowe nuty. Wreszcie jest trwały na cytrusach (kandyzowany grejpfrut, mandarynka i cytryna) i mineralności, wnosząc świeżość i elegancję do wina.