Kale tabbouleh
Kale tabbouleh jest lacto ovo vegetarian przepis z 6 porcjami. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 261 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni middl eastern. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ten przepis jest lubiany przez 45 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sałat baby gem, jarmuż, mięta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 99%. Podobne przepisy to Kapusta Ogórkowa Tabbouleh, Kale Hemp Tabbouleh, oraz Sałatka tabbouleh z jarmużu i komosy ryżowej.
Instrukcje
Przełóż pszenicę bulgur do żaroodpornej miski i po prostu przykryj wrzącą wodą, następnie przykryj folią spożywczą i odstaw na 10-15 minut lub do miękkości.
Włóż jarmuż do robota kuchennego i pulsuj, aby drobno posiekać.
Jarmuż, miętę, dymkę, ogórek i pomidory wymieszać z pszenicą bulgur. Doprawić cynamonem i zielem angielskim, następnie doprawić oliwą z oliwek i sokiem z cytryny do smaku. Rozsypać na skórce z cytryny i feta. Aby podać, niech wszyscy zgarnąć sałatkę na liściach Baby Gem sałaty.