Jicama-Sałatka Z Granatów
Jicama-Sałatka z granatu To bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 91 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz arils granatu, sok z limonki, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Z Granatu, Pomarańczy I Jicamy, Sałatka Jicama, jabłko i granat z malinami Dijon Vinaigrette, oraz Sałatka jicama z Podsmażonym stekiem, granatem i kolendrą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć jicama, arils granat, cebula, i kolendry w dużej misce.
Połącz sok z limonki, oliwę z oliwek, nektar z agawy, sól i zmielony czerwony pieprz w misce, mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę soku do mieszaniny jicama; wrzucić delikatnie do herbu.