Jewish Style słodko-kwaśny mostek

Jewish Style słodko-kwaśny mostek
Żydowski styl słodko-kwaśny mostek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 382 kalorie. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Kilka osób naprawdę lubiło to żydowskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz mostek wołowy, ocet, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. 600 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 89%. Podobne przepisy to Mostek słodko-kwaśny, Mostek słodko-kwaśny, oraz Mostek słodko-kwaśny.

Instrukcje

1
Rozgrzać mostek w dużej patelni lub piecu holenderskim na średnim ogniu. Gotować, aż rumiane ze wszystkich stron. Wymieszać z wodą, ketchupem, octem, cebulą, czosnkiem, brązowym cukrem i solą. Doprowadzić do wrzenia, a następnie przykryć i zmniejszyć ogień do średnio-niskiego. Kontynuuj gotowanie do miękkości, obracając mostek od czasu do czasu, 2 godziny i 30 minut do 3 godzin i 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
OcetOcet
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PatelniaPatelnia
2
Wyjąć mostek i pozostawić do ostygnięcia przed krojeniem mięsa na ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
MięsoMięso
3
Umieść plastry mostka na patelni do pieczenia o wymiarach 9x13 cali lub dużym talerzu i polej sosem. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Usunąć nadmiar tłuszczu i podgrzać przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W11 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia22
Magazyn