Jesienna Sałatka farmerska
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc wypróbuj jesienną sałatkę rolniczą. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz nasiona granatu, olej z orzecha włoskiego, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z rynku rolniczego, Farmer ' s Market makaron Sałatka, oraz Rolnicza Sałatka kukurydziana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. wrzucić squash, oliwaolej i kruszony czerwony pieprz na largerimmed blachy do pieczenia.
Posypać grubymsalt. Pieczeń 15 minut. Używając szpatułki, przekręć squasha. Piecz, aż brzegi sąbrowned i squash jest delikatny, o 15 minut dłużej.
Posypać grubą salt.DO naprzód: może być wykonany 2 godziny do przodu.
Odstawić w temperaturze pokojowej.
Sok pomarańczowy, olej z orzechów włoskich i sok z orzechów włoskich ubić w dużej płytkiej misce. Doprawić solą i pieprzem.
Dodaj rukolę, orzechy włoskie i nasiona granatu; tossto płaszcz. Doprawić do smaku grubym sosem i pieprzem. Łyżka ciepła lub pokojemtemperaturesquash na sałatkę.
Drizzlewith granat melasy i służyć.
* Gęsty syrop z granatów; dostępny w niektórych supermarketach i na rynkach Bliskiego Wschodu oraz od adrianascaravan.com.