Japońska Rzepa Z Miso

Japońska Rzepa Z Miso
Japońska rzepa z Miso to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 208 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to niedrogie przepis dla fanów japońskiej kuchni. Jeśli masz mirin, miso, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Japońska rzepa z Miso, Rzepa Miso, oraz Marynowana Japońska rzepa z Shiso z " małych słoiczków, dużych smaków dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które możesz spróbować, jest mieszanka Essay Chenin Blanc. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Esej Chenin Blanc Blend
Esej Chenin Blanc Blend
Stare, krzewiaste wino chenin blanc zostało użyte jako kotwica tego wina i nadaje mu intensywną owocowość i orzeźwiającą kwasowość. Viognier dodaje kwiatowe i pikantne nuty i miękkie, atrakcyjne bogactwo podniebienia. Doskonały do grillowanych owoców morza i kurczaka.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn