Jajko włoskie i makaron Scramble
Włoski jajko i makaron Scramble może być tylko poranny posiłek szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 24g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 12 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odebrać łodygi szparagów, pancetta, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Spróbuj Summer Veggie Egg Scramble, The Italian Scramble, oraz Łatwe śniadanie Scramble z włoską kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia.
Dodać orzo i gotować, aż al dente, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół.
Ubić jajka, sól i pieprz w średniej misce do wymieszania. Wymieszać z serem i bazylią. Odstawić.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj pancetta i saute, aż chrupiące i złoty, o 5 protokół.
Dodaj cebulę i saute do miękkości, o 2 protokół.
Dodać szparagi i saute aż chrupiące-przetargu, o 2 protokół.
Dodać mieszaninę jaj. Używając gumowej szpatułki, mieszaj mieszaninę, aż jajka będą miękko ustawione, około 4 minut.
Przenieść mieszaninę jaj do miski i służyć.