Irish Cream Bundt Cake
Irish Cream Bundt ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 593 kalorie, 5G białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1134 fanów. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów europejskiej kuchni. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka ciasta mix, woda, irish cream Likier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Irish Cream Bundt Cake, Irish Cream Bundt Cake, oraz Baileys Irish Cream Bundt Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt.
Posypać pokrojone orzechy równomiernie na dnie patelni.
W dużej misce, połączyć ciasto mix i mix budyń.
Wymieszać w jajkach, 1/4 szklanki wody, 1/2 szklanki oleju i 3/4 szklanki likieru Irish cream. Beat przez 5 minut z dużą prędkością.
Wlać ciasto na orzechy na patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 60 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut na patelni, a następnie odwrócić na naczynie do serwowania. Ukłuć wierzch i boki ciasta. Łyżka glazury na górze i szczotkować na boki ciasta. Pozostawić do wchłonięcia glazury powtarzać, aż cała glazura zostanie zużyta.
Aby glazura: w rondlu, połączyć masło, 1/4 szklanki wody i 1 szklanka cukru. Doprowadzić do wrzenia i kontynuować gotowanie przez 5 minut, stale mieszając.
Zdjąć z ognia i wymieszać w 1/4 szklanki Irish cream.