Irlandzki gulasz z peklowanej wołowiny Raleys

Irlandzki gulasz z peklowanej wołowiny Raleys
Irlandzki gulasz z peklowanej wołowiny Raleys może być właśnie przepisem bez nabiału, którego szukałeś. To danie główne ma 571 kalorii, 30 g białka i 35 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób i kosztuje 2,63 USD za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 17 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. To będzie hit na Twojej ul. wydarzenie z okazji Dnia Świętego Patryka. Ten przepis z Allrecipes wymaga kapusty, bulionu wołowego, pasternaku i mąki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 40 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niesamowity wynik łyżką wynoszący 90%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także: Domowa irlandzka peklowana wołowina i warzywa, Irlandzka peklowana wołowina z kapustą i Peklowana wołowina i kapusta z irlandzkim sosem musztardowym.

Instrukcje

1
Włóż mąkę do dużej miski; Obtocz kostki peklowanej wołowiny w mące, aby je panierować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Różne Cukierki Do DekoracjiRóżne Cukierki Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarde Tofu, PodzieloneTwarde Tofu, Podzielone
2
Rozgrzej oliwę z oliwek w dużym, ciężkim garnku lub w holenderskim piekarniku na średnim ogniu i obsmaż kostki peklowanej wołowiny ze wszystkich stron, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
2 Ogniwa Kiełbasy Włoskiej, Osłonka Usunięta I Pokruszona2 Ogniwa Kiełbasy Włoskiej, Osłonka Usunięta I Pokruszona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Luźno Upakowanych Liści Pietruszki, Drobno Posiekanych1/2 Szklanki Luźno Upakowanych Liści Pietruszki, Drobno Posiekanych
3
Posyp mięso przyprawą z peklowanej wołowiny; wymieszać z ziemniakami, pasternak, marchewką, cebulą, wodą, mocnym piwem, bulionem wołowym i niewykorzystaną mąką; wymieszać do połączenia. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Bulion WołowyBulion Wołowy
StoutStout
PasternakPasternak
ZiemniakZiemniak
Opcjonalnie Liście Sałaty I Pokrojone PomidoryOpcjonalnie Liście Sałaty I Pokrojone Pomidory
Różne Cukierki Do DekoracjiRóżne Cukierki Do Dekoracji
Opakowaniach) Mrożona Cebula PerłowaOpakowaniach) Mrożona Cebula Perłowa
Prażony Olej Sezamowy 1 łyżeczka Ostrego SosuPrażony Olej Sezamowy 1 łyżeczka Ostrego Sosu
MięsoMięso
4
Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, aż peklowana wołowina będzie bardzo miękka, a gulasz zgęstnieje, od 2 do 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
GulaszGulasz
5
Wymieszaj kapustę z gulaszem i gotuj na wolnym ogniu do miękkości, około 15 minut. Wymieszaj ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Migdały, Prażone** Patrz Uwaga CookaPosiekane Migdały, Prażone** Patrz Uwaga Cooka
OcetOcet
GulaszGulasz

Polecane wino: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec

Shiraz, Cabernet Sauvignon i Malbec to świetny wybór na gulasz wołowy. Te pełne wina czerwone są idealnym dodatkiem do pożywnego gulaszu wołowego. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Happy Face Syrah Wine. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Wino Syrah Happy Face
Wino Syrah Happy Face
Wielki hit świata Rodanu. W nosie ziemisto-ziołowy aromat starego świata. Jasne Boysenberry, owoce jeżyn z przodu, a następnie wspaniały śliwkowy, morelowy finisz! Pieprz, goździki i odrobina rozmarynu to czynniki składające się na złożoność tego wina, uzupełnioną jego średnią treściowością i pięknym głębokim kolorem. Świetnie komponuje się z szeroką gamą grilli! Tri-tip, czerwone mięsa i mój ulubiony burger z serem pleśniowym.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia49
Magazyn