Imbir Limonka Glazurowany Łosoś

Imbir Limonka Glazurowany Łosoś
Łosoś glazurowany imbir Limonka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 340 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 3,44 zł za porcję. Ten przepis z Food.com ma 15 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz Azjatycki sos rybny, olej roślinny, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Łosoś smażony w miodzie z sosem limonkowym z rumianym masłem-najlepszy łosoś jaki jadłem, Tuńczyk glazurowany imbirem i limonką, oraz Imbir Sojowy Glazurowany Łosoś dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia16
Magazyn