Imbir Gastrique

Imbir Gastrique
Imbir Gastrique wymaga około 20 minut od początku do końca. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 42 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mało kto lubi tę przystawkę. Jeśli masz ocet jabłkowy, wodę, ocet sherry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Chili Gastrique, Krew pomarańcza-kolendra Gastrique, oraz Miłość i wieprzowina (ze śliwką i Maliną) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu doprowadzić składniki do wrzenia. Wymieszać z cukrem i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut. Drobno przecedzić do żaroodpornego słoika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Ostudzić i przechowywać w lodówce do 2 tygodni.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn