Iceberg Stack
Iceberg Stack może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 2,04 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 138 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz kiełki lucerny, ogórek, rzodkiewki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Smażony kurczak i gofry stos z sałatką lodową i Garlicky Ranch Aioli, Iceberg Slaw, oraz Iceberg BLTs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić sałatę na 4 (1-cal grubości) plastry, zastrzegając końce do innego użycia.
Umieść 1 plasterek na każdym z 4 talerzy sałatkowych.
Rzodkiewki posypać równomiernie sałatą.
Ogórek, pomidory, kiełki lucerny i boczek warstw równomiernie na rzodkiewki.
Skropić kremowym sosem z sera pleśniowego.