HERDEZ ® Creamy Tomatillo Avocado Salsa
Przepis HERDEZ ® Creamy Tomatillo Avocado Salsan jest gotowy w około 5 minut i jest zdecydowanie doskonały bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników meksykańskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Za 34 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 12. 26 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz meksykański sos do gotowania herdez® tomatilla verde, liście kolendry, beztłuszczowy jogurt grecki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Kremowa Salsa Tomatillo Z Awokado, Avocado Tomatillo Salsa, oraz Avocado Tomatillo Salsa dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść sos do gotowania, awokado, jogurt i kolendrę w blenderze lub robocie kuchennym i zmiksuj na gładką masę. Przykryj i wstaw do lodówki na godzinę lub do momentu podania.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe to świetny wybór dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. August Kesseler The Daily August Trocken Pinot Noir z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
August Kesseler The Daily August Trocken Pinot Noir
Daily August Pinot Noir otwiera subtelny zapach czarnej wiśni i jagód w połączeniu z pysznym aromatem cassis i czerwonej papryki. W ustach prezentuje się jako świeży i owocowy z napięciem na podniebieniu i delikatną długością. Jest to elegancki wyraz Rheingau Pinot Noir.