Herbed wołowina w skorupie solnej

Herbed wołowina w skorupie solnej
Herbed wołowina w skorupie solnej może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis crust. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 30g białka, oraz 12g tłuszczu. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, majeranek, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest dobre. Spróbuj Polędwica wołowa w skorupie solnej, Mielona wołowina nie-garnki z kminkiem-Skorupka Solna, oraz Good Eats Beef polędwica in Salt Crust (Alton Brown 2004) dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia19
Magazyn