Herbed Oyster Farsz

Herbed Oyster Farsz
Herbed ostrygi farsz może być tylko przystawka szukasz. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 863 kalorie. Ten przepis służy 10. Mieszanka oliwy z oliwek, pieprzu, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Herbed Oyster Farsz, Herbed Oyster Crackers, oraz Farsz ostrygowy (nie) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż kostki chleba w 2 płytkich patelni do pieczenia i piec w górnej i dolnej części piekarnika, przełączając pozycję patelni w połowie pieczenia, aż do złotego koloru, łącznie 25 do 30 minut. Schłodzić chleb w patelniach na stojakach, a następnie przenieść do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Tymczasem, gotować boczek w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przenieść do ręczników papierowych do odsączenia, rezerwując tłuszcz na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
5
Jeśli boczek renderuje mniej niż 1/4 Puchar tłuszczu, dodać tyle oleju na patelni do całkowitej 1/4 Puchar tłuszczu. Gotować cebulę, seler, tymianek, szałwia, czosnek, sól, i pieprz w tłuszczu na patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
PieprzPieprz
BoczekBoczek
TymianekTymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Przełożyć do miski z kostkami chleba, następnie wymieszać z boczkiem, pietruszką, masłem i ostrygami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
OstrygiOstrygi
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Skropić wywarem, następnie doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StadoStado
8
Przenieść farsz do masłem 3-do 3 1/2-quart płytkie naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Piec, pokryte, w środku piekarnika 30 protokół, następnie odkryć i piec do rumiane, o 30 protokół więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Farsz można złożyć (bez ostryg i nie pieczyć) 2 dni wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej i wymieszać ostrygi przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
OstrygiOstrygi
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Magazyn