Heirloom Tomato Panzanella

Heirloom Tomato Panzanella
Heirloom Tomato Panzanella wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 485 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.7 za porcję. Mieszanka liści estragonu, pomidorów, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Spróbuj Heirloom Tomato Panzanella, Pomidorowa Sałatka Panzanella, oraz Sałatka z pomidorów i awokado Panzanella dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F i rozgrzej w nim arkusz ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu i gotować, aż się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 30 sekund do 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4
Dodać kostki chleba i wrzucić do herbu z masłem. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
5
Przełożyć chleb na blachę do pieczenia. Natychmiast posypać serem i wrzucić ponownie na ciepło do stopienia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Piec, mieszając raz lub dwa razy, aż grzanki są chrupiące i lekko kolorowe Na zewnątrz, ale nadal miękkie w ciągu, O 8 lub 9 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Ochłoń. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
8
Notatki Michaela: używam ząbkowanego noża, aby usunąć skórkę z codziennego chleba, a następnie przełączyć się na nóż szefa kuchni, aby pokroić kostki, ponieważ nie rozrywa chleba. Należy również pamiętać, że polecam tarcie parmezan drobno tak, że będzie lepiej trzymać się chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni

Składniki

4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkirukola przyciętarukola przycięta1-2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczeniaNotatki Michaela: użyłam bazylii i estragonu, ale ty używasz ziół, które lubisz. Pietruszka i majeranek przychodzą na myśl jako dobra alternatywaNotatki Michaela: użyłam bazylii i estragonu, ale ty używasz ziół, które lubisz. Pietruszka i majeranek przychodzą na myśl jako dobra alternatywa1Średnia żółta cebula, posiekanachleb jednodniowy bez skorupek (kostki 1/2 cala)chleb jednodniowy bez skorupek (kostki 1/2 cala)6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyW misce, połączyć pomidory, cebula, czosnek, oliwa z oliwek, sok z cytryny, bazylia, estragon, sól, i pieprz. Dodaj grzanki i dobrze WrzućW misce, połączyć pomidory, cebula, czosnek, oliwa z oliwek, sok z cytryny, bazylia, estragon, sól, i pieprz. Dodaj grzanki i dobrze Wrzuć2(zima)posiekane świeże liście bazyliiposiekane świeże liście bazylii1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekane świeże liście estragonuposiekane świeże liście estragonu1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)sos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy2(może być lub przeglądać)sos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy907Orzechy dowolne (posiekane)dojrzałe pomidory, obrane, zaszczepione i pokrojone w kostkędojrzałe pomidory, obrane, zaszczepione i pokrojone w kostkę2(zima)świeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyParmezan klinowy, do goleniaParmezan klinowy, do golenia6(zima)drobno starty parmezandrobno starty parmezan6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyKilka mielonych czarny pieprzKilka mielonych czarny pieprz596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicebula czerwona mielonacebula czerwona mielona11 funt cukinii,sól morska, najlepiej sól szarasól morska, najlepiej sól szara6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól morska, najlepiej sól szara i świeżo zmielony czarny pieprzSól morska, najlepiej sól szara i świeżo zmielony czarny pieprz1WES E Sztuka języka angielskiegoPodziel mieszankę pomidorową na 4 talerze. Wierzch każdego z równą ilością rukoli. Z obieraczką do warzyw ogolić parmezan na sałatce. Podawać natychmiastPodziel mieszankę pomidorową na 4 talerze. Wierzch każdego z równą ilością rukoli. Z obieraczką do warzyw ogolić parmezan na sałatce. Podawać natychmiast596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimasło niesolonemasło niesolone

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn