Heirloom Tomato Panzanella wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 485 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.7 za porcję. Mieszanka liści estragonu, pomidorów, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Spróbuj Heirloom Tomato Panzanella, Pomidorowa Sałatka Panzanella, oraz Sałatka z pomidorów i awokado Panzanella dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F i rozgrzej w nim arkusz ciastek.
Notatki Michaela: używam ząbkowanego noża, aby usunąć skórkę z codziennego chleba, a następnie przełączyć się na nóż szefa kuchni, aby pokroić kostki, ponieważ nie rozrywa chleba. Należy również pamiętać, że polecam tarcie parmezan drobno tak, że będzie lepiej trzymać się chleba.
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.