Hamburgery z boczkiem z indyka z podwójnym serem z sosem pomidorowym pieczonym na ogniu

Hamburgery z boczkiem z indyka z podwójnym serem z sosem pomidorowym pieczonym na ogniu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj burgerów z boczkiem z indyka z podwójnym serem z sosem pomidorowym pieczonym na ogniu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 7,5 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 1019 kalorii, 98g białka, oraz 48g tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Mieszanka papryki, oliwy z oliwek, babeczek wielkości kanapki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżką wynik 86%, to danie jest świetne. Podobne przepisy obejmują Hamburgery z boczkiem z indyka z podwójnym serem z sosem pomidorowym pieczonym na ogniu, Pierś z indyka w sosie z pieczonego pomidora i bazylii, oraz Makaron z cukinii z pieczonymi pomidorami na ogniu z klopsikami z indyka.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej mżawkę oliwy z oliwek na dużej patelni nieprzywierającej na średnim lub średnim ogniu i dodaj boczek z indyka. Gotuj, aż będzie chrupiąca, 3 minuty z każdej strony, wyjmij na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek Z IndykaBoczek Z Indyka
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Podczas gdy boczek się gotuje, połącz pierś z indyka, zieloną cebulę, kolendrę, chipotle, paprykę, sól i pieprz, skórkę z limonki i sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
4
Wymieszaj pierś z indyka z przyprawami i uformuj 4 sekcje, z każdej po 2 placki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
5
Umieść pierwsze 4 placki na patelni; gotuj 3 do 4 minut z każdej strony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Wyjmij z patelni i połóż na talerzu i luźno przykryj folią, aby się ogrzać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Podczas gdy pierwsza partia hamburgery gotować ciepła 1 łyżka oleju w garnku sosu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Dodaj cebulę i zmiękcz 3 do 4 minut, dopraw solą i pieprzem, a następnie dodaj Worcestershire, brązowy cukier, pomidory i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
9
Niech SOS ugotuje się na niskim poziomie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
10
Dodaj drugą partię hamburgerów na patelnię i gotuj 3 do 4 minut z każdej strony. Na wierzch z plasterkiem sera i 2 kawałkami boczku. Namiot patelni z folią i gotować na małym lub umiarkowanym ogniu, aby stopić ser, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
11
Umieść hamburgery na dnie muffinek. Top z boczkiem podwójne hamburgery serowe, ogień pieczony sos pomidorowy i angielski muffin góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
½ łyżeczki Soli½ łyżeczki Soli
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn