Halibut z sosem ziołowym

Halibut z sosem ziołowym
Halibut z sosem ziołowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 32G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.99 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz bazylia, oliwa z oliwek, pietruszka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), Gotowany Halibut z sosem cytrynowo-ziołowym, oraz Pieczony Halibut ze świeżym sosem ziołowym.

Instrukcje

1
Puree pierwsze 5 składników w procesorze. Doprawić sosem do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SOSSOS
2
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
3
Rybę posmarować 2 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Posypać solą i pieprzem. Broil aż tylko nieprzezroczyste w centrum, o 5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
5
Przenieś rybę na talerze. Łyżka sosu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
RybyRyby

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia89
Magazyn