Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj halibuta z pomidorem, pomarańczą i koperkiem. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.85 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, oliwki, koperek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć pomarańcze pępka, można śledzić to danie główne z Pomarańcze Sorbetowe Bezowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Grillowane filety z halibuta z pomidorem i koperkiem, Halibut z prażonymi burakami, zielenią buraczaną i koperkiem-Gremolata pomarańczowa, oraz Halibut z prażonymi burakami, zielenią buraczaną i koperkiem-Gremolata pomarańczowa.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj oliwki, segmenty pomarańczowe i pomidory. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Pomarańczy
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
4
Dodaj sól, pieprz i halibut na patelnię. Łyżka sosu na halibuta. Przykryć i dusić, aż gotowane przez, o 7 protokół. Halibuta i sos podzielić na poszczególne talerze i posypać koperkiem.Wskazówka: wypróbuj to odważne połączenie smaków i kolorów z innymi owocami morza, w tym dorszem, krewetkami i łososiem.
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować, to wino FitVine Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.