Gulasz z ciecierzycy i warzyw zimowych to bezmleczne i wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.75 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz mielony kminek, ciecierzycę, kuskus i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gulasz Zimowy Z Dynią, Ciecierzycą I Czerwoną Soczewicą, Zimowy Warzywny Gulasz Wołowy, oraz Obfity Zimowy Gulasz Warzywny.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj cebulę i por; smażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Por
3
Dodać kolendrę i kolejne 4 składniki (przez czosnek); gotować 1 minutę, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
Czosnek
4
Dodaj 3 szklanki prosty bulion warzywny i następne 8 składników (przez ciecierzycę); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut. Wymieszać natkę pietruszki i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Warzywny
Ciecierzyca
Pietruszka-nać
Miód
5
Wyjąć 2/3 szklanki gorącego płynu do gotowania z mieszanki do squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
6
Umieść płyn do gotowania i pozostałe 2/3 wywaru szklanki w średniej misce. Wymieszać z kuskusem. Przykryć i odstawić 5 minut. Puch z widelcem.