Gulasz Wołowy Z Piekarnika
Przepis piekarnik gulasz wołowy może być wykonany w około 2 godziny i 45 minut. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 282 kalorii, 28g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Za 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, szybko gotującą się tapiokę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako niedrogie danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia spektakularny wynik spoonacular 82%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Gulasz Wołowy Z Piekarnika, Gulasz Wołowy Z Piekarnika, oraz Gulasz Wołowy Z Piekarnika.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku połącz wołowinę, ziemniaki, cebulę, seler i marchewkę; odstawić.
W dużej misce wymieszaj sok pomidorowy, sherry lub wodę, tapiokę, cukier, sól, bazylię i pieprz.
Polej mieszanką wołową. Przykryj i piecz w temperaturze 325° przez 2 do 2-1/2 godziny lub do momentu, gdy mięso będzie prawie miękkie.
Dodaj fasolę; gotuj 30 minut dłużej lub do miękkości fasoli i mięsa.
Polecane wino: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec
Shiraz, Cabernet Sauvignon i Malbec to moje najlepsze typy gulaszu wołowego. Te pełne czerwone wina są idealnym dodatkiem do obfitego gulaszu wołowego. Możesz spróbować Vino de Eyzaguirre Syrah. Recenzentom podoba się to z oceną 4,1 na 5 gwiazdek i ceną około 9 dolarów za butelkę.
Vino de Eyzaguirre Syrah
Intensywna rubinowa czerwień. Profil aromatyczny zawiera złożone nuty Marmolady truskawkowej z nutą tytoniu i wanilii. Na podniebieniu jest przystępne wino o średnich ciałach. Certyfikowany zrównoważony i certyfikowany Weganin.