Gulasz Wołowy No-Peek

Gulasz Wołowy No-Peek
Nie-Peek gulasz wołowy jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Mieszanka wina, skondensowana zupa cebulowa, skondensowany krem z zupy grzybowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 28 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Spróbuj 365 dni wolnego gotowania: gulasz bez Peek, Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, oraz Gulasz wołowy Roni, tak, gulasz wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do wolnej kuchenki włożyć mięso z gulaszu wołowego, skondensowaną francuską zupę cebulową, skondensowany krem z zupy grzybowej, grzyby i wytrawne czerwone wino. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skondensowany Krem Z Zupy GrzybowejSkondensowany Krem Z Zupy Grzybowej
Skondensowana Francuska Zupa CebulowaSkondensowana Francuska Zupa Cebulowa
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
Wytrawne Czerwone WinoWytrawne Czerwone Wino
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 28 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn