Gulasz Klasyczny

Gulasz Klasyczny
Klasyczny gulasz może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 355 kalorii, 32G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, pomidory, sos pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 2901 smakoszy i kucharzy. Wiele osób naprawdę lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Gulasz Klasyczny, Klasyczne przepisy świąteczne wykonane z klasycznych składników! # DiamondNuts, oraz Klasyczne Brązowe Masło Żółte Ciasto Dla Klasycznego Przyjaciela dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym holenderskim piekarniku, gotować i mieszać mieloną wołowinę na średnim ogniu, rozbijając mięso w miarę gotowania, aż mięso nie będzie już różowe i zaczęło brązowieć, o 10 protokół. Odcedzić nadmiar tłuszczu i wymieszać z cebulą i czosnkiem. Gotować i mieszać mieszaninę mięsa, aż cebula są przezroczyste, o 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Wymieszać z wodą, sosem pomidorowym, pomidorami pokrojonymi w kostkę, sosem sojowym, włoską przyprawą, liśćmi laurowymi i przyprawioną solą i doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć, i gotować 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
Sól SezonowanaSól Sezonowana
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Liście LauroweLiście Laurowe
Sos SojowySos Sojowy
PomidorPomidor
WodaWoda
3
Wymieszać makaron, przykryć i dusić na małym ogniu, aż makaron będzie miękki, o 25 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
MakaronyMakarony
4
Zdjąć z ognia, wyrzucić liście laurowe i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Magazyn