Guinness duszona cebula i postarzany Biały Cheddar Quiche

Guinness duszona cebula i postarzany Biały Cheddar Quiche
Guinness duszona cebula i postarzany Biały Cheddar Quiche może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 491 kalorii, 14g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać boczek, sos worcestershire, guinness, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. 11046 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dojrzały Cheddar I Fondue Guinness, W Wieku Cheddar & Guinness Fondue Przepis, oraz Pieczony kalafior i starzony Biały Dip Cheddar dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek ugotować w piekarniku na patelni na średnim ogniu, aż będzie chrupiący i odstawić na papierowych ręcznikach, aby odsączyć tłuszcz na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i podsmażyć do miękkości, o 5-7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj 1/4 szklanki Guinnessa i gotuj na wolnym ogniu, aż płyn w większości wyparuje, około 15 minut i powtórz.
Składniki, których będziesz potrzebować
GuinnessGuinness
4
Zdjąć z ognia i wymieszać w ziarnistej musztardy i sosem Worcestershire i umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Gorczyca PełnoziarnistaGorczyca Pełnoziarnista
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wymieszać z boczkiem, śmietaną, jajkami i 1/2 sera i doprawić cayenne, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
6
Wlać mieszaninę do skorupy ciasta i top z pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
7
Piec w nagrzanym piekarniku 191° na złoty kolor i ustawić na środku, około 25-30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn