Grillowany stek i sałatka z papai to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 742 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 6,48 zł / porcja, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jeśli masz polędwicę wołową, olej z orzeszków ziemnych, prażone orzeszki ziemne, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Grillowany stek i sałatka z papai, Kiawe-Grillowany stek z flanki i pikantna Zielona sałatka z papai, oraz Grillowane krewetki z sałatką z Zielonego Papajanu i Mango.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść czosnek, chile, sos sojowy, sok z limonki, miód i olej w mini robocie kuchennym i przetwarzaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 Pomarańcza, Skórka
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
3
Wołowinę umieścić w małym naczyniu do pieczenia, zalać marynatą i obrócić do płaszcza. Przykryć i marynować w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Wołowinę wyjąć z marynaty i doprawić solą i pieprzem. Grilluj mięso, aż zwęglone i ugotowane do średnio rzadkiej doneness, o 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Potrójne, Przycięte
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
Wyjmij z grilla i pozostaw 10 minut przed krojeniem na plastry o grubości 1/4 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
7
W małej misce, ubić razem szalotka, chiles, mięta, ocet, cukier, i sos rybny. Odstawić. W innej misce wrzuć liście sałaty i rukolę, a następnie ułóż mieszaninę na półmisku.