Grillowany Kurczak Z Salsą Pomidorowo-Malinową

Grillowany Kurczak Z Salsą Pomidorowo-Malinową
Grillowany kurczak z salsą pomidorowo-malinową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.21 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 175 kalorii, 25g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz mieloną sól morską i pieprz, piersi z kurczaka, pomidory winogronowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka z kurczaka-rukola z grillowaną salsą pomidorową, Grillowany kurczak z Tomatillo-Salsa pomidorowa, oraz Grillowany kurczak z salsą pomidorową z awokado.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn